ΚΡΗΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Πλ.Κορνάρου 46, Ηράκλειο
  Κλήση 2810301222

  Σχετικά ΚΡΗΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

  Το γραφείο Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας «Κρητική Αγορά» δραστηριοποιείται στον χώρο της κτηματαγορας από το 2005 και είναι από τα δυναμικότερα κτηματομεσιτικά γραφεία στο Ηράκλειο Κρήτης. Ξεπερνώντας την εικόνα των μεσιτικών γραφείων του παρελθόντος και προβάλλοντας την αξιοπιστία, την μεθοδικότητα και την αποτελεσματικότητα σαν βασικά προσόντα του καταφέρνει να καινοτομεί και να διαμορφώνει μια νέα πραγματικότητα οι οποία αποτελεί εγγυηση για τους πελάτες του.

  Η «Κρητική Αγορά» μπαίνει δυναμικά στον δικτυακό χώρο, ενεργοποιώντας και διαθέτοντας όλες πλέον τις υπηρεσίες της μέσω της ιστοσελίδας της. Εκμεταλλευόμενοι τις μεγάλες δυνατότητες του διαδικτύου, δημιουργήσαμε μια εύχρηστη ιστοσελλίδα ώστε να συνδέσουμε τους αγοραστές και πωλητές σε όλο τον κόσμο, με την ευρεία βάση δεδομένων που διαθέτουμε και συνεχώς εξελίσσουμε.

  Το γραφείο επίσης συνεργάζεται με τράπεζες και ασφαλιστικούς οργανισμούς και μπορεί να παρέχει υπηρεσίες που αφορούν την έκδοση στεγασικών δανείων, με τους ευνοίκότερους όρους επιτοκίων και αποπληρωμής για τους αγοραστές και ασφαλιστικών προγραμμάτων που αφορούν τα ίδια τα δάνεια και την ασφαλιστική κάλυψη των ακινήτων.

  Δεν βρέθηκαν ακίνητα.

  Compare listings

  Compare