ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Τακτικής Γενικής Συνέλευσης

Προς

Όλα τα μέλη του ΣΥ.Μ.Α.Κ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Τακτικής Γενικής Συνέλευσης

Προσκαλούνται τα μέλη του Συλλόγου μας στην Τακτική Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 10/02/2016 και ώρα 16.00 που θα πραγματοποιηθεί στο ΚΕΚ (Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης) της ΓΣΕΒΕΕ, στην οδό Πατρικίου 11 – Αη Γιάννης (όπισθεν Σ/Μ Χαλκιαδάκη στη Λεωφ. Κνωσσού).

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, η ως άνω Συνέλευση θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα, την Τετάρτη 17/2/2016. Τελευταία και οριστική ημερομηνία πραγματοποίησης της Γενικής Συνέλευσης είναι την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016.

Θέματα ημερήσιας Διάταξης

1) Εκλογή Προεδρείου

2) Λογοδοσία του Δ.Σ. επί των πεπραγμένων κατά το διάστημα από 01/ 01 έως 31/ 12/ 2015. Υποβολή διαχειριστικού Απολογισμού της χρήσης 2015, έκθεση ελεγκτικής επιτροπής και έγκριση αυτών.

3) Υποβολή προϋπολογισμού για το έτος 2016.

4) Προσδιορισμός ημερομηνίας Αρχαιρεσιών για εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, Ελεγκτικής Επιτροπής, Αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδος (ΟΜΑΣΕ) και αντιπροσώπων για την ΟΕΒΕΝΗ.

5) Ανακοινώσεις – Διάφορα

Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη.

Προς αποφυγή ταλαιπωρίας και των συναδέλφων που είναι εκτός Ηρακλείου, παρακαλείστε όλοι να προσέλθετε την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 16.00, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση.

Μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης θα ακολουθήσει η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΡΤΕΜΙΣ ΜΑΥΡΑΚΗ ΦΑΝΗΣ ΠΑΛΑΜΙΑΝΑΚΗΣ