ΜΠΛΟΚ ΕΝΤΟΛΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΙΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΑΝΑΤ. ΚΡΗΤΗΣ

Σαπουτιέ 1, 712 02 Ηράκλειο. Τηλ.: 2810 242050

www.symak.gr, e-mail:info@symak.gr

 

 

Αρ. Πρωτ.:559                                     Ηράκλειο 14/03/2018

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

 

Συνάδελφοι καλημέρα,

 

Σας ενημερώνουμε ότι στη Γενική Συνέλευση της 28/2/2018, αποφασίστηκε να χρησιμοποιούμε μπλοκ διπλότυπων εντολών, με το υδατογράφημα του Συλλόγου μας.

Μπλοκ εντολών στην ελληνική γλώσσα θα πρέπει να παραλάβουν όλα τα μέλη του Συλλόγου και να χρησιμοποιούν τις εγκεκριμένες πλέον από το Σύλλογο διπλότυπες εντολές.

Επίσης αποφασίστηκε να τυπώσουμε μπλοκ διπλότυπων εντολών στην Αραβική, Κινέζικη, Ρωσική και Αγγλική γλώσσα, (τα κείμενα των οποίων έχουν εγκριθεί από τη Μεταφραστική Υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών).

Επειδή, μετά από έρευνες που κάναμε σε τυπογραφεία, το κόστος θα είναι μεγάλο για τα οικονομικά δεδομένα του Συλλόγου μας, θα πρέπει να γνωρίζουμε ποιοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται να προμηθευτούν ξενόγλωσσες εντολές για να δούμε αν θα προχωρήσουμε στην παραγγελία τους.

Το κόστος για τις ξενόγλωσσες εντολές (εκτός της Αγγλικής) θα είναι 18 € ανά μπλοκ των 50 φύλλων για κάθε γλώσσα και για τις Ελληνικές  και Αγγλικές εντολές θα είναι 12 € ανά μπλοκ των 50 φύλλων. Σε περίπτωση που ο Σύλλογος παραγγείλει  περισσότερα από 50 τεμάχια ανά γλώσσα, η τιμή στις ξενόγλωσσες εντολές θα μειωθεί στα 16 € ανά μπλοκ.

Συνάδελφοι, παρακαλώ να μας ενημερώσετε με email πόσα τεμάχια χρειάζεστε και σε ποιες γλώσσες, το αργότερο μέχρι τις 25/3/2018.

Αν δεν συμπληρωθεί ικανοποιητικός αριθμός στελεχών από κάποια ξένη γλώσσα, δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να τυπώσουμε, δεδομένου ότι το Τυπογραφείο ζητάει ελάχιστη παραγγελία για τις ξενόγλωσσες 30 τεμάχια και για τις ελληνικές (πωλητή και αγοραστή) 100 τεμάχια, διαφορετικά το κόστος είναι απαγορευτικό.

Μετά το ενδιαφέρον που θα υπάρξει, θα ενημερωθείτε αν τελικά τυπωθούν ξενόγλωσσες εντολές και πότε θα μπορείτε να τις παραλάβετε.

Επίσης ενημερώστε μας πόσες Ελληνικές θέλετε αγοραστών και πόσες πωλητών.

 

 

 

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Η Πρόεδρος

Άρτεμις Μαυράκη